Ce recomandari impotriva virusului covid imi puteti da?

610 vizualizăriFarmacie, Medicina

Ce recomandari impotriva virusului covid imi puteti da?

As dori sa stiu cateva recomandari, fie alimente sanatoase sau suplimente alimentare.

bc.anghel Ați deselectat un răspuns 23 aprilie 2021
0

Mulți oameni ar spune că un vaccin ar avea cel mai mare beneficiu pentru dvs., dar nu așa funcționează. În fiecare an, vaccinul împotriva gripei se schimbă, deoarece și virusul se schimbă, iar ceea ce a funcționat anul anterior, s-ar putea să nu funcționeze anul acesta.

In concluzie as dori sa fac cateva recomandari pe plan alimentar cum ai mentionat:

1. Îmbunătățiți sistemul imunitar – Corpul dvs. va încetini atunci când efectuați sarcini specifice, cum ar fi digestia. Este adesea cazul ca oamenii să continue să mănânce până la 1 oră înainte de somn, ceea ce este un lucru rău, deoarece doriți să aveți toate alimentele digerate înainte de a adormi, iar digestia durează de obicei între 3-4 ore.

Asta nu este tot, trucul meu principal este să am o doză de vitamină dimineața pe stomacul gol, astfel încât să poată fi absorbită perfect și să nu aștepte să fie digerate toate alimentele de ieri – Aceasta poate fi – apă fierbinte cu lămâie și ghimbir sau alte tipuri similare.

2. Portocale și afine – Acest lucru vă va oferi un impuls de vitamina C, care este esențială pentru imunitatea dvs., iar afinele sunt antioxidanți puternici.

3. Broccoli și roșii – Se potrivesc bine împreună, iar roșiile îți vor oferi mai multă vitamina C, dar și broccoli poate fi un bun antioxidant și îți ajută celulele imunitare.

4. Usturoi – și-a construit reputația de a fi unul dintre cele mai bune alimente pentru vindecarea gripei și pentru un motiv întemeiat. O revizuire a alimentelor publicată în baza de date Cochrane de analize sistematice a arătat că un grup de participanți la un studiu care a consumat usturoi pe o perioadă de trei luni au avut doar 24 de cazuri din totalul răcelii comune, o scădere semnificativă în comparație cu 65 de cazuri raportat de grupul de control.

5. Vitamine pentru creșterea imunității – Suntem oameni simpli și uneori este greu să-ți iei toate vitaminele din fructe și legume, dacă o faci, felicitări! În caz contrar, puteți căuta la farmacie un complex de vitamine specifice stimulării sistemului imunitar.

Alte mici modificări pe care le puteți face sunt reducerea cărnii de porc și înlocuirea cu carne de vită sau pește (Somon in principal). În general, grăsimile sănătoase (avocado, nuci) și uleiurile sunt esențiale pentru un corp sănătos și, astfel, pentru un sistem imunitar puternic.

bc.anghel Ați deselectat un răspuns 23 aprilie 2021
0
Vizualizați 1 din 1 răspunsuri, faceți clic aici pentru a vedea toate răspunsurile.