Ce este Raspunsul.ro? Aflați noua platformă socială pentru români!

Aceasta este cea mai bună întrebare pe care o puteți pune și probabil cea mai comună atunci când vă alăturați site-ului nostru web pentru prima dată.

În acest scurt articol, vă voi explica pe scurt cine suntem, ce încercăm să realizăm ca platformă online și cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.

Pentru început, să aflăm cum platforma online Raspunsul.ro vă poate aduce beneficii ca antreprenor sau lucrător în diferite industrii precum IT, proiectare, construcții, drept și toate celelalte. Înțelegem că multora dintre voi le va fi greu uneori să găsiți clienți, pur și simplu pentru că nu au încredere suficientă în voi și nu vă cunosc pentru a vă oferi proiectul de a crea un site web pentru ei, să își construiască casa de vis sau pur și simplu a rezolva problema lor electrică.

Cum ar fi dacă ar exista o modalitate de a obține încrederea clienților dvs.?

Mulți dintre voi se confruntă cu cele de mai sus, dar dacă ar exista o modalitate de a obține încrederea clienților dvs.? Cu siguranță există, și aceasta este oportunitatea dvs. pe site-ul nostru.

Mulți oameni se confruntă cu probleme de zi cu zi cu computerele lor, așa că au nevoie de asistență IT, sau poate cineva care este mai puțin priceput în vopsirea pereților casei va necesita sfatul unui constructor cu experiență, iar aceasta este șansa dvs. de a vă arăta experiența și cunoștințele în domeniul dvs.

Răspunzând întrebărilor oamenilor pe platforma noastră, vă creșteți reputația în profilul dvs. și aveți o listă cu toate întrebările la care ați răspuns. Aceasta va fi afișată vizitatorilor noi pe site-ul nostru. Acest fapt simplu de a răspunde la intrebările oamenilor si a vă face cel mai recunoscut din industria dvs. si poate duce la persoane care vă angajează direct de pe site-ul nostru web.

Cum mă pot contacta și angaja alte persoane?

Pe platforma noastră puteți să vă înregistrați un cont, să vă configurați profilul cu conturile dvs. de socializare precum Facebook și Instagram și, de asemenea, puteți adăuga datele dvs. de contact prin e-mail, astfel încât oamenii să vă poată trimite un e-mail direct.

O altă modalitate populară pe care o puteți utiliza este să trimiteți un mesaj direct cuiva accesând profilul său de pe site-ul nostru și folosind funcția „Trimiteți mesaj”. În acest fel, vă pot oferi un număr de telefon sau altă metodă de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *